Monday, 3 February 2014

Chokoladekage med amarena kirsebær




Opskriften passer til en springform på 18 cm.


2 æg
80g rørsukker
130g smør
80g 70% chokolade
3 spsk. mørk rom
80g mel
1 tsk. bagepulver
Ca. 125g drænede amarena kirsebær (derudover 16 til pynt)
50g mandler (derudover 32 til pynt)


Formen smøres og der drysses sukker på.
Mandlerne smuttes og hakkes og kirsebærrene hakkes (ikke dem til pynt).
Pisk æg og sukker sammen.
Spelt så smør, chokolade og rom i en gryde og vend det i sukkermassen.
Derefter sies mel og bagepulver i.
Mandler og kirsebær vendes i dejen.
Pynt derefter kagen med mandler og overskårne kirsebær som på billedet.
Bages ved 160 grader varmluft i ca. 40 min., den må gerne være lidt mushy.

No comments:

Post a Comment